Εκπαιδευτική Χορευτική Παράσταση "Τα Κόκκινα Παπούτσια"

Posted by Kleopa 27/06/2017 0 Comment(s)

Στο 1ο μέρος της παράστασης, μικροί & μεγάλοι χορευτές της Σχολής μας θα σας παρουσιάσουν το παραμύθι <<Τα κόκκινα παπούτσια>>που εμπνεύστηκε και χορογράφησε η Άρτεμις Κλεόπα.
Θα απολαύσετε κλασικό μπαλέτο , κάρακτερ χορούς και όχι μόνο....

Περίληψη παραμυθιού:
Το όνειρο, η αγάπη και η τιμιότητα ενός μικρού παιδιού, το οδηγούν σε ένα μακρινό υπέροχο ταξίδι με στόχο το άθλημα που έχει λατρέψει ,το ορεινό τρέξιμο.
Με μοναδικό όπλο ένα ζευγάρι αθλητικά κόκκινα παπούτσια και με τη δύναμη της ψυχής,της πίστης κ της ευχής,κερδίζει σε σημαντικούς αγώνες μέσα σε δάση, με αρχαιοπρεπείς ιέρειες να δίνουν το σήμα της έναρξης,οραματίζεται τη Θεά Άρτεμη προστάτιδα της φύσης,συναντά ζώα,περνάει από όλες τις καιρικές συνθήκες χιόνια,ήλιο,βροχές.

Οι ατελείωτες ώρες της προπόνησης τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στο όνειρό του,που ολοκληρώνεται με ταξίδια στο εξωτερικό Αμερική,Αυστρία,Ιταλία,Ισπανία,Ινδία,Γαλλία.
Η δύναμη της ψυχής, η αγνότητα του ιδανικού και η αγάπη έκαναν αυτό το παιδάκι να κυνηγήσει το όνειρό του και να φτάσει στην ολοκλήρωση.
Κάθε παιδί σε αυτόν τον κόσμο πρέπει να έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται , να ακολουθεί τη Τέχνη που αγαπά και να κερδίζει ένα μέλλον λαμπερό και ευτυχισμένο!!!
Είθε όλα τα παιδιά του κόσμου να ανθίσουν και να μεγαλώσουν με Ειρήνη και Ασφάλεια!

Στο 2ο μέρος θα παρακολουθήσετε χορογραφίες modern, ,jazz,musical και σύγχρονου χορού που χορογράφησαν οι καθηγήτριες της Σχολής : Άρτεμις Κλεόπα,Μαρία Σαρρή και Κωνσταντίνα Μπάρκουλη.

Leave a Comment

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο