Κλασικό Μπαλέτο

Κλασικό Μπαλέτο

 Με το κλασικό μπαλέτο, ο μαθητής αποκτά σωστή στάση, χάρη στη κίνηση, συντονισμό, αρμονία, μουσικότητα, αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία. Αποτελεί τη βάση για σχεδόν όλα τα είδη χορού.

Συμβουλεύουμε όλους μας τους μαθητές να παρακολουθούν τα μαθήματα του κλασικού μπαλέτου.το οποίο δίνει γερές βάσεις για όλα τα είδη χορού.

Τo μάθημα μπαλέτου που παρακολουθούν τα παιδιά στα τμήματα των graded examinations αποτελείται απο 3 μέρη.Ετσι έχει ποικιλία, είναι πολύ ευχάριστο και τα παιδιά αποκτούν περισσότερες γνώσεις πάνω στο χορό.                                                                                         

 1ο μέρος: το κλασικό μπαλέτο το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μέρος της ύλης. (μάθημα και χορογραφία)                                                     

2ο μέρος: η ελεύθερη κίνηση βασισμένη στην φυσική κίνηση και το σύγχρονο χορό.                                                                                     

 3ο μέρος: το κάρακτερ εθνικοί θεατρικοί χοροί πχ.Ουγγαρέζικο,Ρώσικο,Πολωνέζικο,Ισπανικό στυλ.(όπως μπορείτε να δέιτε στα διάφορα μεγάλα μπαλέτα Λίμνη Κύκνων, Ωραία Κοιμωμένη κλπ)

Στα τμήματα των vocational graded examinations (προεπαγγελματικά & επαγγελματικά) οι μαθητές δουλεύουν στην τεχνική του μπαλέτου και εξασκούνται και σε pointes.

Προετοιμασία για τις εξετάσεις R.A.D όλων των βαθμίδων,ερασιτεχνικών (grades) και των επαγγελματικών τμημάτων Ιntermediate, Advanced 1 & 2, όπως επίσης και για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Ε.Λ.Σ) και στην Κρατική Σχολή (ΚΣΟΤ). Είναι ένα μάθημα  που απαιτεί συστηματική δουλειά και πολυετή εξάσκηση ώστε να φτάσει κανείς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βασικό μάθημα για όποιον θέλει να ακολουθήσει το χορό επαγγελματικά.

Τμήματα μπαλέτου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Για αρχάριους και προχωρημένους.

Για όποιον αγαπάει το μπαλέτο και θέλει να γυμνάσει το σώμα του όπως οι χορευτές!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο